hotel.lobby.2.png

Tisztelt Érdeklődő

Üdvözlöm a honlapunkon. Működési területünk elsősorban Baranya megye, de nem kizárólagosan. A fő tevékenységi körünk az ablakmosás és ablaktisztítás. Amennyiben Ön egy dinamikus, fiatal csapatot keres, akik rugalmas munkaidővel igazodnak az Ön igényeihez akkor jó helyen jár! Szakszerű, gyors és ugyanakkor költséghatékony csapatra talált most rá, mely a Dunántúlon a speciális takarításban egyedülálló! Forduljon hozzánk bizalommal az elérhetõségeink bármelyikén.

Tisztelettel: Dudi Levente

                    vállalkozó

Cégtulajdonos

Cégvezető

Csoportvezető

Csoportvezető

Határokon túl

 

Európa más országaiban is vállunk munkákat. Az elmúlt években dolgoztunk Svájcban és Romániában is. Romániában nem volt szükséges a nyelvismeret mivel Erdélyben vállaltunk munkát, ahol szebben beszélték a magyar nyelvet, mint mi magunk. Svájcban a német és az angol nyelvismeretünk nagy segítségnek bizonyult. Természetesen a nyelvtudás, a szakmai tudás nélkül mit sem ér.

Képzések és képesítések

 

Fontos és szükséges a folyamatos képzés. Minden kollégánk szakmai fejlődését segítjük és támogatjuk. A vegyszerismeret a munkavédelmi ismeretek és a gépek kezelésének ismerete elengedhetetlen minden kollégánk számára. A nem megfelelő vegyszerek, eszközök használata olyan károkkal járhat, amelyek visszafordíthatatlan veszteségeket okozhatnak.

Megbízhatóság

 

Számunkra kiemelkedően fontos, hogy a partnereink üzleti és magán ügyeit diszkréten kezeljük. Ennek érdekében csak olyan kollégákkal dolgozunk akiket évek óta ismerünk és baráti viszonyban vagyunk velük. Nálunk nem fordulhat elő, hogy valakit csak úgy felveszünk mert hirtelen sok munkánk van. Inkább kevesebbet vállalunk, de azt szakszerűen és diszkréten látjuk el.

RÓLUNK

Működési területünk elsősorban Baranya megye, de nem kizárólagosan. A fő tevékenységi körünk az ablakmosás és ablaktisztítás. Amennyiben Ön egy dinamikus, fiatal csapatot keres, akik rugalmas munkaidővel igazodnak az Ön igényeihez akkor jó helyen jár! Szakszerű, gyors és ugyanakkor költséghatékony csapatra talált most rá, mely a Dunántúlon a speciális takarításban egyedülálló! Forduljon hozzánk bizalommal az elérhetõségeink bármelyikén.

 

Tisztelettel: Dudi Levente